Osmofarm: Savršeno rješenje za pripremu vode u stomatologiji

Autor:Adepto CompanyKategorije:Predfilteri

Razvojem tehnologije u stomatologiji i laboratorijama ukazala se i potreba za visokokvalitetnom vodom koja u sebi ne sadrži nikakve primjese osim čiste vode. Ukoliko Vam je potrebna za osmonskom ili demineraliziranom voda kako biste održali najvišu kvalitetu u obavljanju Vaše djelatnosti Adepto Company d.o.o. nudi savršena i jednostavna rješenja.

Jedno od takvih rješenja, posebice kada je stomatološka ordinacija u pitanju jeste i visoko sofisticirani uređaj OSMOFARM 300.

Stomatološka jedinica zahtijeva makrobiološki čistu i vodu bez soli, kako bi se izbjeglo nakupljanje kamenca na različite dijelove iste (solenoid ventila, brojčanika, šprica, turbina i mikromotora).

Nadalje, voda s tim karakteristikama omogućuje drastična uklanjanje biofilma unutar vodovodnih cijevi u dentalnoj jedinici koja predstavlja najbolju prevenciju na najotpornije bakterije u usporedbi s običnim dezinfekcijskim sredstvima. Na kraju, ne smijemo zaboraviti da se voda iz stomatoloških jedinica raspršuje u radnom okruženju ordinacije te time povećava i bakterijsku kontaminaciju.

Ukratko o uređaju OSMOFARM 300:

Visoko sofisticirani uređaj za tretiranje i dezinfekciju vode u sklopu kojeg se nalazi, između ostalog, i ozon generator, namijenjen je stomatološkim ordinacijama. Stvara prepreku u podmazivanju stomatološke jedinice što omogućava izbacivanje bakterija vani.

  • Opskrbljuje 10 stomatoloških jedinica bilo kojeg brenda.
  • Opskrbljuje do 3 autoklave klase B.
  • Ospkrbljuje lavabo u sali za sterilizaciju.
  • Uklanja tehničke kvarove opreme osjetljive na nakupnine kamenca.
  • Napaja protok vodom koja ne sadrži organske i bakterijske sastojke, čime se eliminira molekularni film.
  • Omogućava punjenja ultrazvučnih posuda za pranje instrumenata mikrološki čistom vodom.
  • Omogućava vam da imate savršeno čiste instrumente bez naslaga.

Uređaji koje nudimo posjeduju certifikat Ministarstva zdravstva Republike Italije te kao takav zadovoljava sve europske standarde u medicinskim ustanovama.