Provjerite zašto naš servis nosi epitet najboljega u BiH

Autor:Adepto CompanyKategorije:Početna

Adepto Company je lider u servisiranju sistema za filtriranje vode!

Provjerite zašto smo u 2017. dobili epitet najboljeg servisa u BiH!

Postanite i Vi dio zajednice zadovoljnih korisnika naših usluga.

Kako biste dobili najbolje rezultate kada je u pitanju čista voda, potrebno je vršiti redovitu izmjenu filtera. Naš servis, za razliku od drugih, ima poseban pristup kada su u pitanju naši klijenti i servisiranje uređaja. Nije nam cilj samo promijeniti filtere već stručnim pristupom osigurati najbolji mogući rezultat.

Naime, prilikom izmjene filtera obavezno je uraditi potpunu dezinfekciju uređaja od zaostalih nečistoća na samom uređaju, te provjeriti stanje cjelokupnog uređaja kako ne bi došlo do smanjene kvalitete u čistoći vode.

Spremni smo uvijek dati savjet, odgovoriti na sva Vaša pitanja vezano za rad uređaja te biti na raspolaganju našim klijentima 24 sata dnevno, jer ste nam poklonili Vaše povjerenje i proglasili nas najboljim servisom u BiH kada je u pitanju filtriranje vode!

Ugradnja uređaja

Adepto Company nudi usluge ugradnje svih sistema iz našeg asortimana. Sve intervencije obavljaju iskusni profesionalci s višegodišnjim iskustvom. Servisna služba Adepto Company pokriva cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine.

Desetogodišnje iskustvo u montaži uređaja garant je kvalitete.

Servisiranje uređaja

Adepto Company raspolaže vlastitom servisnom službom koja vrši usluge servisiranja i održavanja sistema iz svog asortimana. Pored toga, vršimo usluge servisiranja većine sistema, kako u industriji i medicini, tako i u domaćinstvima.

Ukoliko posjedujete neki od sistema, a niste zadovoljni dosadašnjim servisom, kupili ste ga na nekom od web-shopova, želite drugačiji pristup i rješenje redovitog servisiranja, Adepto Company Vam stoji na raspolaganju. Serviseri Adepto Company proteklih deset godina su odradili na desetine hiljada servisa kako industrijskih tako i kućnih sistema na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Servisna služba Adepto Company na raspolaganju Vam je 24 sata dnevno.

Ukoliko imate sistem za filtriranje vode nudimo Vam:

– Profesionalni pristup sa desetogodišnjim iskustvom u servisiranju sistema za vodu;

 – Servisnu podršku na raspolaganju 24/7;

 – Individualni pristup svakom korisniku;

– Sami odlučujete o terminu izmjene filtera;

 – Dezinfekcija kompletnog sistema prilikom svakog servisa;

 – Garancija za obavljene usluge;

 – Obavezno izdavanje fiskalnog računa na licu mjesta;

 – Mogućnost obročnog plaćanja karticom;

Kvalitetu filtera koje koristi naš servis garantiraju renomirani europski i svjetski proizvođači!

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, te želite izvršiti procjenu stanja Vašeg sisteme stojimo Vam na raspolaganju za besplatnu procjenu i savjet!