Štedimo skupa: Ostvarite značajne uštede i smanjite Vaše račune za vodu

Perlatori za slavine – donose značajnu uštedu na slavinama koje se najčešće koriste. Ovo se postiže tako što se s vodom koja protiče kroz slavinu pomiješa zrak. Montiraju se na sudopere i umivaonike i na ovaj način osim smanjene potrošnje vode smanjite i račun za energent kojim grijete vodu. 

Ugradnjom štednih perlatora smanjuje se protok vode dok vizualni dojam mlaza ostaje isti. 

Osim što štede vodu smanjuju i račun za energent kojim se voda zagrijava. Jednostavna montaža na slavine i tuševe.

Njihov maksimalan protok je 6 litara vode u minuti. Da biste maksimalno iskoristili njihovu ulogu bitno je da su postavljeni na mjesta gdje voda beskorisno protiče (na sudopere (pranje i ispiranje suđa), umivaonike (kod brijanja, pranja zubi …) i na tuševe.

Štedni perlatori se ne montiraju na male niskotlačne protočne bojlere (< 15 l) jer ih mogu oštetiti. Jedinstvena tehnologija regulacije protoka drži protok vode konstantnim, neovisno od ulaznog tlaka (na 6 litara nakon jedne minute, kada perete ruke, ili 9 litara nakon jedne minute tuširanja).

Prema tome, upotreba regulatora protoka vode ne samo da štedi mnogo novca već garantira ravnomjernu raspodjelu vode. Kako bi zadovoljili zahtijevane standarde i norme, regulatori protoka se stavljaju na tuševe i slavine.

U komercijalnim i institucionalnim instalacijama, regulator protoka poboljšava raspodjelu vode i pomaže pri uštedi vode i energije. Upotrebom ovog sustava štedite vodu, energiju, štitite okoliš, te zadovoljavate uvijete prilikom energetskog certificiranja objekta (protok vode na slavinama ispod 12l u min.).

Zamjenom postojećih sita sa štednim perlatorima na slavinama i tuševima štedite 50% vode, u nekim slučajevima i do 70% vode, ali isto tako i energiju za toplu vodu (plin, struja, lož ulje).

Ugradnjom istih, mlaz vode postaje bogatiji zbog miješanja zraka, omogućuje komforno korištenje, te ne umanjuje komoditet. Sam postotak uštede ovisi o trenutnom protoku vode u minuti na Vašim slavinama.

Kroz slavine umivaonika najčešći protok je 14-18 l/min. Ugradnjom perlatora protok se smanjuje na 6 l/min. Kod tuševa prosječan protok poručio 15-20 l/min. Ugradnjom istih protok se smanjuje na 9 l/min. Vaša dnevna potreba za vodom za tuširanje smanjuje se za do 60 posto zbog sofisticiranog ograničavanja protoka, mlaznica i dodavanja zraka.

Ulošci

Sediment

Uložak 10-inčni sedimentne pjene 1 ~ 50 mikrona Uložak je...

Carbon blok

Ulošci 10-inčni s aktivnim ugljenom iz ljuske kokosa. Sadrži jedan...

In-line post carbon

Inline – aktivni karbonski uložak Prednosti aktivnog ugljena: Ima sposobnost...

Membrana

Molekularna filtracijska membrana za RO sustave (50 GPD) Polupropusna membrana...