MADE IN EU & USA: Gdje se kvaliteta spaja s iskustvom!

Autor:Adepto CompanyKategorije:Početna

Kvaliteta sistema za filtriranje vode od izuzetnog je značaja kada je u pitanju krajnji rezultat, a to je – čista voda.  Adepto Company u svom asortimanu nudi sisteme za tretiranje vode, kao i rezervne dijelove i prateću opremu koji su proizvedeni isključivo u zemljama Europske unije i SAD-a, po najvišim europskim i svjetskim standardima.

Kvaliteta proizvoda i usluge za nas je na prvom mjestu!

Pitka voda je najvažnija prehrambena namirnica, od izuzetnog fiziološkog značaja, koja ni sa čime ne može biti zamijenjena. Voda je daleko najbogatija komponenta svih živih organizama i ima fundamentalan značaj u održavanju kako strukture, tako i funkcije svih tkiva, odnosno stanica kao osnovnih jedinica živih bića.

Voda je jedan od najjačih agresivnih otapala na svijetu. Poznata kao “univerzalno otapalo”, ona će na putu do naših slavina, u manjoj ili većoj količini otopiti gotovo sve na što naiđe sve dok ne postigne zasićenje.

Nečistoće koje nalazimo u vodi uključuju atmosferske plinove, minerale, organske tvari te ostale tvari i spojeve korištene prilikom transporta ili skladištenja vode.

Vodovodi postaju sve zagađeniji zbog industrije, poljoprivrednog otpada, olovnih cijevi, te zbog natrijevog fluorida, klora i drugih kemijskih primjesa koje se dodaju vodi.

Samo čista voda može u potpunosti zadovoljiti potrebe našeg organizma.

Čistu vodu možete dobiti na sljedeći način:

    • iz prirodnih izvora pitke vode;
    • iz svježe cijeđenih sokova;
    • iz ekološki uzgojenog voća i povrća
    • pročišćavajući vodu iz slavine uz pomoć različitih sistema za filtriranje vode. Našu ponudu možete pogledati na ovom liku