Adepto Company distributer brendova Nobel i Ecowater Systems za BiH

S ponosom obavještavamo naše sadašnje klijente kao i buduće kupce da je Adepto Company službeno postao distributer za sisteme za filtriranje vode renomiranog britansko-američkog brenda Nobel Water Systems, kao i distributer za sisteme za tretiranje vode najpoznatijeg svjetskog proizvođača Ecowater Systems iz SAD-a.  Nobelcorporation.com

Adepto Company od početka svog djelovanja na tržištu Bosne i Hercegovine nastoji svojim klijentima ponuditi samo najbolje kada su u pitanju uređaji za filtriranje vode. S obzirom na činjenicu da djelujemo u segmentu koji može znatno utjecati na zdravlje ljudi i okoliš ne prihvaćamo kompromis kada je kvaliteta naših proizvoda u pitanju.

Upravo zato naši klijenti biraju nas i naše proizvode jer je svaki od sistema za filtriranje vode, kao i ulošci te svi ostali rezervni dijelovi proizvedeni u zemljama Europske unije i/ili Sjedinjenih Američkih Država, gdje se moraju poštivati zakonom propisani standardi kako bi proizvod zadovoljio sve potrebe potrošača.

Potpisivanjem ovog ugovora Adepto Company je obogatio svoju ponudu s još dvije palete vrhunskih proizvoda koje potpisuju britansko-američki Nobel Corporation i Ecowater Systems.   

Važni razlozi za odabir filtera za vodu iz naše ponude

Kako sustavi za pročišćavanje vode za piće postaju svakim danom sve rašireniji standard u domaćinstvima diljem svijeta, na tržištu se pojavljuju i jeftini alternativni proizvodi koji mogu skrivati više opasnosti nego što se na prvi pogled čini.

Naime, jeftini sustavi za pročišćivanje vode za piće, te ulošci koji nemaju ovlaštene potvrde kvalitete niti pripadajuće certifikate u mnogo slučajeva mogu otpuštati u vodu štetne kemikalije koje su usko povezane s pojavom zloćudnih oboljenja, defektima pri porodu i neplodnošću.

Jeftine komponente svojom lošom kvalitetom dovode do oštećenja R.O. membrane, curenja i općenito do lošeg funkcioniranja i kratkotrajnosti proizvoda.

Umjesto jeftinijih alternativnih sustava sa nejasnim ili nepostojećim certifikatima kvalitete, predlažemo da uvijek izaberite testirane i certificirane uloške i sustave za pročišćavanje vode iz naše ponude. Adepto Company uvijek će Vam pomoći pri odabiru i bit će Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i informacije.

 

 

Ulošci

Sediment

Uložak 10-inčni sedimentne pjene 1 ~ 50 mikrona Uložak je...

Carbon blok

Ulošci 10-inčni s aktivnim ugljenom iz ljuske kokosa. Sadrži jedan...

In-line post carbon

Inline – aktivni karbonski uložak Prednosti aktivnog ugljena: Ima sposobnost...

Membrana

Molekularna filtracijska membrana za RO sustave (50 GPD) Polupropusna membrana...