Premium RO uređaj Cristalle Redox Alkalna ionizirana voda

Kategorije:ASORTIMAN, RO UREĐAJI

Opis

Uređaj proizvodi dvije vrste vode: savršeno čistu osmotsku vodu te ioniziranu vodu.
Osjetite trenutnu razliku u kvaliteti vode i odaberite najbolje!

Cristalle Redox je vaš najbolji izbor ako tražite savršen sustav filtriranja vode.
Sada možete uživati ​​u najboljoj metodi filtriranja s punim jamstvom kvalitete vode. Uređaj proizvodi dvije vrste vode s izvanrednim dobrobitima za zdravlje.

Savršeno čista osmotska voda:

Osmoza je prirodni proces koji se dešava u svakom živom organizmu. Svaka stanica okružena je posebnom membranom, kroz koju prolazi samo najbolje i najnužnije. Pijenjem osmotske vode podržavate rad vašeg tijela i pružate mu ono najbolje!
Ultra čistu osmotsku vodu proizvodi posebna polupropusna membrana koja iz vode odvaja sve nečistoće. Nečistoće se usmjeravaju u kanalizacijski sustav, dok je čista voda namijenjena potrošnji. Ova metoda filtracije je jedna od najpopularnijih i najučinkovitijih na svijetu. Procjenjuje se da preko 300 milijuna ljudi u svijetu koristi vodu filtriranu ovom metodom.

Alkalna ionizirana voda Redox:

To je voda s najkvalitetnijim, ionizirajućim i mineralizirajućim svojstvima. Sadrži negativan redoks potencijal koji ju čini snažnim antioksidantom.
Pijenje alkalne vode je najvažnija stvar koju možete učiniti za svoje zdravlje i njegovu dobrobit. Takva je voda snažan antioksidans, koji tijelu pruža ogromne količine kisika, a time i mnogo energije. Alkalna voda s optimalnom razinom pH i niskom (negativnom) ORP razinom će izliječiti većinu bolesti koje su posljedica loše prehrane i drugih zdravstvenih problema u tijelu – uključujući one bolesti koje medicina klasificira kao ‘cjeloživotno’. Alkalna voda neutralizira kiseline u cijelom tijelu. Budući da su naša tijela vrlo zakiseljena i svakodnevno isporučujemo kisele proizvode, koji se nalaze u prerađenoj hrani (pa čak iu povrću i voću proizvedenom na bazi gnojiva) – trebamo neku vrstu ekvivalenta – nešto, koji će vratiti kiselinsko-alkalnu ravnotežu našeg tijela. Kiseline su osnova svih oboljenja pa nema terapije koja bi bila razumnija nego neutralizacija tih kiselina. Zdravlje ipak nije ništa drugo do stanje ravnoteže (homeostaze). Emocionalna ravnoteža odgovorna je za naše mentalno zdravlje, a kiselo-alkalna ravnoteža odgovorna je za ispravno funkcioniranje cijelog organizma i, što je zanimljivo, također ima značajan utjecaj na mozak i naše emocije. Briga o zdravlju nikada nije bila tako jednostavna – pomislite: danas ste voda koju ste jučer popili. Vaš mozak, srce i svi organi – svi vi – u prosjeku 75% vode koju pijete svaki dan!
Za dobivanje te jedinstvene vode koristimo patentiranu tehnologiju korejske tvrtke Biocera.
Kompaktan dizajn:

Zahvaljujući kompaktnom kućištu, uređaj nije samo jednostavan za ugradnju, već i za svakodnevnu uporabu. Sve komponente su skrivene u estetskom interijeru, a filter ulošci vrlo su lako dostupni nakon skidanja bočne ploče. Ovo rješenje čini uređaj uvijek čistim, a u ormariću ispod sudopera nema niti jednog kabela i žica.

Održavanje:

Jednostavna zamjena spremnika samo dva puta godišnje. Ovaj model koristi patrone tipa Q, što znači da imaju ugrađene brze priključke za jednostavnu zamjenu. Nema potrebe za upotrebom brtvila, teflonskih traka itd.

Slavina: 

U setu se nalazi najbolja dvostruka slavina na tržištu izrađena od nehrđajućeg čelika. Profesionalni proizvod koji će izvrsno izgledati u vašoj kuhinji! Slavina za filtriranu vodu jedan je od najosjetljivijih proizvoda – koristi se svakodnevno mnogo puta. U setu je slavina od nehrđajućeg čelika s keramičkim ventilima – to jamči ne samo visoku estetiku  i kvalitetu proizvoda, već i čistoću vode koja se izljeva. 

Dimenzija slavine: Visina: 27 cm.  U opcijama možete odabrati i kromirani izljev, model GW-W2-01-CH: Dimenzija izljeva: visina: 30 cm.

Ukupna sigurnost: 

Uređaj ima senzor protiv poplave koji se aktivira kada se voda pojavi izvan filtarskog sustava. Senzor odmah prekida dovod vode u sustav filtriranja, tako da kuhinjski ormarić ne može poplaviti.

Važno: Sustavi za pročišćavanje vode tvrtke Nobel Water Systems jedini su na tržištu opremljeni ventilom za sprječavanje onečišćenja koji sprječava povratni tok kontaminirane vode iz kanalizacijskog sustava. Tako možete biti sigurni da će vaš sustav za filtriranje vode biti potpuno siguran čak i kada dođe do začepljenja ili otkaza vodovoda – prljava voda zajedno s bakterijama ne može se vratiti u sustav filtriranja.

Podsjetnik o zamjeni filter uložaka:

U setu ćete dobiti malu pametnu naljepnicu koja se može postaviti bilo gdje – nakon aktiviranja tekućine koja se u njoj nalazi, odbrojava vrijeme za pravovremenu zamjenu uložaka nakon 6 mjeseci rada.

Sustav filtera

Uređaj zasnovan na modernim linijskim ulošcima. Pet faza filtracije vode: 

1. Predfilter – 5 mikrona GW-PS5-L25-Q 

2. GW-GAC-L25-Q uložak s aktivnim ugljenom visokih performansi 

3. Uložak za rafiniranje – 1 mikron GW-PS1-L25-Q 

4. Osmotska membrana GW 100 gpd 

5. Biocera – antioksidativni alkalni uložak

Prednosti uređaja Cristalle

 • Apsolutno najviša kvaliteta dobivene vode
 • Kompaktno kućište pogodno je za ugradnju i uporabu
 • Niski operativni troškovi
 • Rad bez zvuka 
 • Estetska slavina s keramičkim ventilima za čistu vodu
 • Jedinstveni dizajn
 • Ventilirano kućište (bez utjecaja rose na žice)
 • Visoka učinkovitost – do 380 litara dnevno
 • Sigurne veze uz uporabu brzih spojnica nove generacije

Tehničke specifikacije

 • Dimenzije uređaja: Visina: 39 cm širina: 23 cm dužina: 46 cm 
 • Minimalna temperatura ulazne vode: 5 ° C
 • Maksimalna temperatura vode: 40 ° C 
 • Minimalni tlak: 2,8 bara 
 • Maksimalni tlak: 6,0 bara
 • Kapacitet: do 380 litara dnevno (ovisno o kvaliteti vode) 
 • Membrana: 100 GPD. 
 • Spremnik vode: ugrađen unutar sustava, ukupnog kapaciteta 2,4 litre 
 • Priključak za vodu: 1/2 “ili 3/8”
 • Uređaj ne zahtijeva električno napajanje
 • Uređaj zahtijeva priključak na kanalizacijski sustav – u kompletu je uključena brza stezaljka za montažu. 
 • Ugradnja uređaja ne zahtijeva preinake vodovodnog ili kanalizacijskog sustava u kuhinji.